joi, 28 ianuarie 2016

Exercitii la banca de abdomene sau liposuctie abdominala?

De ce sa ne intristam noi, oamenii, la aniversarea inca unui an din viata? De ce sa nu ne bucuram atata timp cat inca simtim ca sufletul nostru este tanar? Am intalnit in viata multe persoane a caror varsta era trecuta un pic de 40 de ani, oameni plini de viata candva, dar atat de tristi acum doar pentru simplul fapt ca pielea lor nu mai era ca la 20 de ani, ci incepusera sa le apara cateva riduri, abdomenele nu mai erau plate, iar in locul lor isi facuse loc un pic de burtica. Oamenilor, nu lasati tristetea sa va doboare, mai ales ca traim intr-o epoca moderna, o epoca in care operatiile estetice si chirurgia estetic sunt chiar la indemana oricui. Cine nu a auzit de liposuctie abdominala, de abdominoplastie sau de operatii estetice? Daca nu ai auzit, da clic si afla mai multe despre liposuctia abdominala, inclusiv pret. Daca vrei un abdomen perfect in urma operatiei numite abdominoplastie, tot clic pe link trebuie sa dai.  Asa ca propun sa nu lasam zilele sa treaca pe langa noi doar pentru ca ni se pare ca suntem batrani. Hai sa nu ne ascundem in casa doar pentru ca avem o burtica mai rotunjoara, cand am putea mult mai bine sa dam o fuga la clinica Zetta sa ne facem o liposuctie abdominala si o abdominoplastie pentru ca abdomenele noastre vor arata ca la 20 de ani.


Sufletul vesnic tanar, ridurile disparute cu ajutorul operatiilor estetice si... ceea ce ar mai lipsi ar fi burlacia. Insa nu sfatuiesc pe nimeni sa -si doreasca sa scape din relatie, chiar daca uneori i se mai face dor de vremurile cand libertatea era tot ce conta. Sigur, sunt persoane care au o vointa de fier si care nici nu se gandesc sa aleaga operatiile estetice. Acestea aleg sa faca in fiecare dimineata abdomene, flotari, alergari prin parc. Dar traim intr-o lume mult prea grabita. Suntem tot mai comozi. Vor fi tot mai putini cei care vor face flotari si exercitii zilnic la banca de abdomene si tot mai multi cei care vor apela la operatii estetice. 





"Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.

• Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu