joi, 28 ianuarie 2016

Traieste ca si cum ai muri maine

"Traieste ca si cum ai muri maine, invata ca si cum ai trai o vesnicie", spunea intr-un aforism devenit celebru Mahatma Gandhi. Este un sfat plin de bun simt, zic eu. Daca fiecare om de pe pamant l-ar urma, probabil lumea ar arata cu totul altfel. Oamenii ar intelege mai bine ce se intampla in jurul lor, ar avea mult mai multe subiecte de conversatie, ar putea contribui cu adevarat la progresul omenirii, ar barfi mai putin si ar gandi mai mult. Nu s-ar mai intampla sa vedem pe youtube filmulete in care semeni de-ai nostri isi storc creierii pentru a-si aminti (sau a inventa) cati metri are un kilometru, cum se numeste continentul nostru, ce limba vorbim, cate picioare are sarpele, cate degete au la o mana oamenii din Africa, care este prima litare a alfabetului, cine a inventat sexul, ce este creierul si unde se afla. De cate ori vad asemenea filmulete, stau si ma crucesc. Urechile melesi creierul refuza sa creada ca au auzit raspunsurile acelor adulti. Sunt intrebari atat de simple, incat si un copil ar trebui, in teorie, sa le cunoasca raspunsurile. Din nefericire, in anul de gratie 2016 inca mai exista milioane de persoane analfabete, care nu stiu nici macar pe ce planeta traiesc. 

Ciudat este ca tocmai astfel de persoane le judeca mai tare pe fetele care aleg sa se angajeze la studiourile de videochat, nestiind ca aceste fete au o cultura generala de invidiat, ca stiu raspunsurile la toate intrebarile de mai sus, ba chiar si multe, multe alte raspunsuri, la intrebari mult mia grele. Pentru toti cei care nu au alta treaba decat sa se uite in curtea vecinului si sa judece dupa putina minte pe care o au oameni ce sunt total diferiti, as lasa aici un link spre site-ul charmstudios.ro, sa citeasca si sa afle mai multe detalii despre videochat, sa vada ca nu orice domnisorica se poate angaja acolo, ca e nevoie sa treaca niste bareme de cultura generala, ca trebuie sa cunoasca bine limba engleza, ca trebuie sa priceapa ce inseamna un machiaj elegant, care sa puna in valoare trasaturile cu care natura le-a inzestrat. I-as sfatui sa caute macar pe wikipedia detalii despre videochat, sa se documenteze bine inainte de a face pe istetii. Si asta nu doar in domeniul videochatului, ci chiar si in cele mai simple, cum ar fi: cate laturi are un triunghi, care este diferenta dintre om si femeie, ce limba se vorbeste in Ardeal, cum este orgasmul la romani, de ce cresc romanii dragoni sau daca stiu ca a fost interzis sexul oral. 

Mi-as dori sa traiesc pana in ziua cand oamenii nu vor mai judeca oameni, cand fiecare dintre noi isi va vedea de patratica sa si nu is va mai baga nasul in treburile altora. As vrea sa apuc ziua in care oameni care nu stiu nici macar in ce tara traim isi vor vedea doar de necazurile lor si nu le vor mai purta de grija fetelor care aleg sa faca videochat, caci ele, in pofida barfelor si a prejudecatilor, sunt cu mult mai presus decat ei. Au o cultura generala bogata, au cunostinte din foarte multe domenii, au o meserie pe care o practica asa cum fiecare dintre noi ar trebui sa isi practice meseria. 

"Video chat-ul este o formă de comunicare, plătită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat (denumit si operator de videochat, hostess online, model online).

La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:
Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe "nise": hardcore (porno), softcore, glamour.
Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.

Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu