sâmbătă, 6 februarie 2021

Povesti motivationale de la cei care au reusit

 Povesti motivationale de la cei care au reusit

Oamenii isi doresc sa afle povesti motivationale de la cei care au reusit, caci se pot inspira din ele pentru a-si schimba in bine viata. Iti sugerez si tie sa faci acelasi lucru. 

Ne place sa vorbim si, de cel mai multe ori, vorbim despre noi. E firesc. Pentru fiecare om, cea mai importanta persoana este chiar el, nu-i asa? Dar trebuie sa invatam sa si ascultam, caci numai asa ne dezvoltam. 

Ne putem inspira de la altii. Cele mai potrivite sunt povestile motivationale venite de la cei care au reusit in viata. Desigur, la fel de bune sunt si povestile celor care nu au reusit, care din mici greseli si-au distrus vietile. Un fel de "asa nu". 

Am vorbit detaliat despre acest lucru pe youtube, intr-un videoclip de cateva minute pe care te invit sa il asculti:

Inspiră-te de la cei care au reușit

Daca te-ai intrebat vreodata Cum știi care sunt poveștile cu adevărat importante?, acolo vei gasi raspunsul. M-as bucura daca mi-ai lasa un comentariu in care sa imi spui parerea ta. Le-ar putea fi si altora de folos.

Promiteam candva ca voi scrie o poveste despre o insula in care viata era superba, dar lipsea aproape cu desavarsire. Nu am gasit niciodata suficient timp pentru ea. Poate esti tentat sa o scrii tu. Sau poate vrei sa citesti o Poveste de demult, in memoria Laicăi. 

Orice ai alege, nu uita sa cauti permanent Povesti motivationale de la cei care au reusit. Ele te vor propulsa pe culmi mai inalte. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu