luni, 23 septembrie 2013

Barbatii prefera argintul

Barbatii prefera argintulDe regula, bijuteriile pe care le poarta un barbat se rezuma la varigheta si ceas. Aceasta, deoarece majoritatea barbatilor tind sa aiba impresia ca bijuteriile le pot afecta in mod negativ masculinitatea.

Intr-adevar, bijuteriile ostentative purtate de barbati sunt un indiciu clar al faptului ca acestia au o perceptie de sine nepotrivita si ca doresc sa transmita un mesaj de opulenta care ajunge insa la receptor ca simplu prost gust.

Cu toate acestea, barbatii pot purta bijuterii fara a fi penibili sau vulgari daca stiu sa le aleaga in asa fel incat sa fie in armonie cu varsta, statutul social, pregatirea profesionala.

Astfel, un inel tematic pentru cei care au un serviciu relaxat, o bratara, un lantic ce nu trebuie sa iasa de sub camasa sunt alegeri potrivite pentru un barbat care isi doreste sa se ingrijeasca de imaginea sa.

Regal Gold este unul dintre locurile de unde un barbat isi poate alege bijuteriile, avand siguranta ca acestea nu vor depasi limitele masculinitatii.

Va recomand bijuterii din argint pe regalgold.ro si bratara din argint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu