joi, 11 iunie 2015

Nu mai primesc notificari pe blog

Nu stiu cum s-a intamplat, habar nu am ce am setat gresit pe blog, dar s-a intamplat si gata. Nu mai primesc notificari pe blogul de pe .ro cand cineva pune link spre mine. Dupa ce m-am enervat zile intregi si am tot cautat sa inteleg unde e problema, astazi mi-am dat seama ca de fapt asta mi-a oferit linistea de care aveam nevoie. Habar nu am cand vreun idiot imi dedica articole, habar nu am cand tot felul de infometati imi verifica fiecare cuvant si fiecare link de pe blog, parca sperand ca asa vor pune si ei mana pe o felie de cozonac. In viata mea s-a asternut deodata o liniste buna, care imi permite sa ma concentrez pe ceea ce imi place. Nu ma mai uit nici prin spamuri. Le sterg direct. Daca vreun prieten pune link spre blogul meu, cu siguranta pot afla, caci mijloacele noastre de comunicare nu se rezuma doar la bloguri. Asadar, daca aveti pe urme cretini fara treaba pe acasa, oameni ce nu pot dormi de grija voastra si care va dedica articole, tot ce aveti de facut este sa dezactivati optiunea de a vedea cand cineva pune link spre voi. Poate parea un fel de politica a strutului, nu vad, nu exista, insa garantez ca veti avea liniste! :D

4 comentarii:

  1. Miao, dar cum se dezactivează opţiunea aia?
    Întreb pentru că-s neam de mâţă curioasă! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate am inteles de la Sergiu, e suficient sa debifezi la Settings - Discussion Settings - Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks). La mine e bifata degeaba, ca notificari tot nu primesc. :))))
      Asta e valabil pentru wp, ca blogger oricum nu ofera optiunea... :))

      Ștergere
  2. Pe blogger nu exista aceasta optiune. Acesta optiune poate fi folosita doar pe wp. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ar fi trebuit sa citesti mai cu atentie. Am specificat clar ca nu mai primesc notificari pe blogul de pe .ro, care ruleaza pe wp.

      Ștergere