luni, 21 octombrie 2013

Cabinete veterinare non-stop

Din pacate pentru animalele noastre de companie, problemele de sanatate nu tin cont de program si pot aparea la orice ora din zi sau din noapte, ca si la
noi, stapanii, de altfel.


Asa cum noi nu asteptm pana a doua zi pentru a ne prezenta la medic pentru o problema de sanatate, nici animalutele noastre nu ar trebui sa astepte, si este de datoria noastra sa contribuim la insanatosirea lor cat mai grabnica.


Si din fericire, asa cum noi beneficiem de asistenta medicala non-stop, si animalutele noastre au parte de acelasi tratament.


Din ce in ce mai multe cabinete medicale veterinare au inceput sa ne deschida usile la orice ora pentru a ne trata necuvantatoarele. Unele dintre ele dispun si de ambulante veterinare de ultima generatie, create special pentru acele animalute care se afla in stare critica si nu se pot deplasa. Aceste ambulante sunt dotate cu echipamente moderne de ultima generatie pentru interventiile de urgenta , asigurand o ingrijire de exceptie si siguranta animalutului transportat. Personalul ambulantei veterinare este alcatuit din medici specialisti care ofera cu simt de raspundere primul ajutor animalului bolnav.


La clinicile veterinare avem la dispozitie servicii de chirurgie, consultatii, analize medicale, internari, ecografie, vaccinari, deparazitari. Tot aici putem gasi si farmacii veterinare, cosmetica veterinara, pet-shop.


Si cel mai important, ne putem bucura de servicii de specialitate acordate de acesti medici sufletisti care pretuiesc foarte tare viata necuvantatoarelor.
Va recomand afla mai multe detalii si click aici!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu