marți, 19 mai 2015

Informatii despre e-securities

La cea de a 18 a editie a targului de cariera “Angajatori de top” organizat de Hipo, e-securities a atras tuturor atentia prin multitudinea de oferte cu care s-a prezentat. De aceasta data, E-securities a prezentat o mare diversitate de pozitii vacante, pe care sa le ofere tinerilor absolventi interesati de o cariera in domeniul economic. In plus fata de Stock.com, pentru care E-securities este Business Introducer in Romania, a mai existat o intrare interesanta si nou-nouta, despre care va voi vorbi putin mai tarziu. Poate ma veti intreba de unde stiu toate astea si de ce ma intereseaza. Ei bine, cand copilul tau are 21 de ani si in jurul sau se invart foarte multi tineri cu varste apropiate, care au terminat liceul sau facultatea si sunt in cautarea unui job potrivit, e normal sa afli imediat tot ce misca pe piata muncii din tara noastra, e normal sa stii ca exista e-securities romania si ca pune la dispozitia celor interesati peste 100 de pozitii entry level in departamentele de Marketing&Vanzari, departamentul de Tranzactionare si Analiza financiara si departamentul de Asistenta Clienti. In plus, de curand e-securities poate vorbi despre un nou brand, Key Option, pentru care cauta vorbitori de limba rusa, araba, italiana si engleza. 

Mai multe detalii despre aceste joburi oferite de e-securities si mai ales despre cunoscutul brand Stock.com (broker autorizat, lider pe piata  europeana) puteti afla intrand pe blogul http://esecuritiesro.blogspot.ro/. Pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a vedea in timp util ce noi oferte de joburi au aparut pe piata puteti accesa contul de google al companiei e-securities romania. Daca nu ati avut norocul de a afla la timp de targul de cariera Angajatori de top, daca nu aveti inca un CV  depus la e-securities, sfatul meu este sa aplicati direct pe site-ul oficial al companiei sau sa il trimiteti la adresa de e-mail careers@e-securities.ro. Pentru orice alte informatii veti gasi oricand un consultant e-securities care sa va lamureasca si sa va directioneze catre ceea ce va intereseaza. Daca doriti sa aflati mai multe despre analize financiare de ultima ora, despre platformele moderne de tranzactionare (Meta Trader4, Sirix Web trader, Mobile Trader), despre orice tine de money managment si educatie financiara, sfatul meu este sa stati cu ochii pe blogul http://esecuritiesro.blogspot.ro/. 

Trebuie sa mentionez ca serviciile pe care e-securities romania le ofera in prezent sunt gandite atat pentru clientii institutionali, cat si pentru clientii de retail. Fiecare client beneficiaza de asistenta unui trader calificat, care va poate ajuta sa elaborati strategii individuale de tranzactionare. Dupa cum spun chiar dumnealor pe site-ul oficial, va pot ajuta sa eficientizati tranzactionarea, prin prestarea serviciilor financiare de inalta calitate, transparenta, modelele de gestionare a riscului, precum si asistenta permanenta a biroului de Retentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu