vineri, 29 mai 2015

Pompe de san din gama Spectra

Prima data cand mi-am spus ca natura, in perfectiunea ei, mai da si erori, a fost cand am descoperit ca atat sora mea, cat si cumnata din partea sotului meu au avut norocul de a naste la termen si de a putea alapta fara probleme. Eu m-am trezit la 23 de ani in maternitate, proaspata mamica, blocata din cauza ca nascusem prematur. Medicul mi-a recomandat sa hranesc copilul nou-nascut cu lapte matern. Usor de zis, greu de facut pana in clipa cand am aflat de existenta Spectra, un brand foarte cunoscut in Australia si SUA, care pune la dispozitia proaspetelor mamici o gama variata de pompe de san electrice duble pentru a le ajuta sa extraga cat mai mult lapte intr-un mod confortabil si intr-un timp cat mai scurt. Trecuta era vremea acelor pompe manuale care te faceau sa lacrimezi de durere si sa transpiri de nervi pana reuseai sa scoti doua picaturi de lapte. Acum, cu ajutorul modelului de pompa de san Hospital Grade DEW 350, totul mergea perfect, copilul era hranit natural si crestea sanatos, iar eu nu depuneam nici un efort pentru asta.



Am avut mare noroc. Pompa de san  Hospital Grade DEW 350 este exact ceea ce ii trebuie unei mamici care a nascut prematur. Astazi, daca as mai face un copil, cu siguranta mi-as cumpara din timp tot o pompa de san din gama Spectra,
despre care specialistii si persoanele care deja le-au utilizat (inclusiv eu) spun ca este indispensabila. Aceste pompe au fost gandite sa vina in ajutorul mamei prin hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur si a bebelusilor cu probleme de atasare la san, stimularea lacatiei, stocarea laptelui, extragerea laptelui in exces prin golirea sanilor. Bebelusii nascuti acum au toate sansele sa fie alaptati cu lapte matern in cantitate suficienta, sa isi primeasca hrana fara ca mama sa se chinuie. Le recomand tuturor mamicilor.

Pompele de san Spectra sunt sigure si igienice, caci au sistem de protectie ce reduce considerabil riscul de contaminare a laptelui. Au un design atragator si sunt concepute in asa fel incat sa nu provoace mamei dureri. Sunt silentioase, ceea ce face ca mama sa le poata folosi chiar in camera unde doarme bebelusul, fara a-i tulbura somnul. Ceea ce mi se pare important la pompele de san Spectra este si faptul ca toate componentele care vin in contact cu laptele sunt confectionate din plastic ce nu contine BPA. Si nu in ultimul rand, as alege sa imi cumpar o pompa de san Spectra pentru ca ofera posibilitatea de extragere a laptelui simultan, din ambii sani, puterea poate fi ajustata, acumulatorii sunt reincarcabili, iar preturile sunt accesibile tuturor. Sigur, pompele de san Spectra vin intr-o gama variata pentru ca fiecare sa isi aleaga modelul in functie problemele cu care mama se confrunta, de nevoile pe care le are:

· Pentru mamele care aleg sa se intoarca repede la locul de munca, indicate sunt modelele Spectra 9 Plus si Spectra M1 (mici, usoare, lejer de transportat, cu acumulatori ce pot fi reincarcati).

· Pentru mamicile care au nevoie doar ocazional de pompa pentru san, se recomanda modelul Spectra M1 sau Spectra 9 Plus.

· Pentru mamele care sunt nevoite sa extraga laptele in scopuri medicale, fie pentru a hrani un copil nascut prematur sau pentru a creste productia de lapte, se recomanda un model de pompa profesional (pentru maternitati). Spectra S2 este cel mai popular model, dar necesita conectare la o prize. Spectra DEW 350 este de asemenea o alegere foarte buna. Spre deosebire de Spectra S2, Spectra DEW 350 nu are functie de stimulare a lactatiei, care este foarte importanta pentru mamele care doresc sa alapteze o perioada lunga. Spectra 350 este un model foarte bun pentru mamele care doresc sa extraga laptele rapid pentru a-l putea stoca. Spectra S2 este cel mai complex model (functie de stimulare a lactatiei cu 5 nivele, 12 nivele de extragere a laptelui, ecran LCD cu display al nivelului de pompare, a timpului de extragere, lumina de noapte si silentiozitate).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu