vineri, 25 decembrie 2015

Aparate de masurat tensiunea

Ati observat faptul ca nici un om tanar si sanatos nu se gandeste vreodata sa isi masoare tensiunea? Multi habar nu au cum arata un aparat de masurat tensiunea (pentru cei tineri si curiosi las aici un link spre site-ul unde exista atat de multe, incat se vor lamuri imediat ce este si cum arata un asemenea aparat - Sendo.info). Tin minte ca am vazut prima data un aparat de masurat tensiunea intr-un film despre o batrana care, ori de cate ori se plictisea, facea pe asistenta medicala pentru ea si pentru sotul ei. Mi se pare normal sa nu acordam importanta sanatatii decat atunci cand o pierdem. E tocmai puterea tineretii de a ignora ceea ce nu o afecteaza, de a avea curajul sa lupte si sa spere, de a nu isi pierde vremea cu nimic din ceea ce nu o atinge direct, de a ignora totul pentru a descoperi totul, de a-si urma idealurile chiar si cand pe cer se aduna norii a furtuna. 

Nici socrul meu nu s-a gandit vreodata sa isi masoare tensiunea pana cand, la doar 39 de ani, a suferit primul atac cerebral. De atunci a inceput sa se ingrijeasca, sa fie mai atent la ceea ce mananca, sa nu mai piarda degeaba noptile, sa nu faca excese, ba chiar si-a cumparat si un tensiometru bun pentru a se asigura ca este mereu pe faza si isi poate tine tensiunea sub control. Daca va stiti cu probleme de sanatate sau daca doriti sa le preintampinati, atunci poate ca ar fi bine sa va asigurati ca aveti in casa un aparat de masurat tensiunea. 

"Noi toţi datorăm tensiometrelor cel mai de preţ lucru – sănătatea. Iată de ce este esenţial ca tensiometrul să fie cel mai exact posibil.

În mod special exactitatea măsurătorilor reprezintă caracteristica cea mai puternică a tensiometrului Sendo.

Pe parcursul a peste 30 de ani inginerii noştri din Japonia au perfecţionat durabilitatea tensiometrelor Sendo. Calitatea şi exactitatea Sendo sunt verificate în baza celor mai înalte standarde profesionale, în cadrul a sute de ore de testări.

Rezultatul constă în extraordinara precizie a tensiometrelor Sendo, care este deja legendară.

Utilizând Sendo acasă, dumneavoastră puteţi conta pe un rezultat exact al măsurătorii tensiunii arteriale, сomparabil cu măsurătoarea efectuată de un specialist în domeniu.
Exactitatea Sendo a câştigat şi încrederea farmaciştilor de top. Ei sunt cei mai buni cunoscători ai tensiometrelor şi le oferă în farmacii. Aprecierea, de care ne bucurăm cel mai mult, este că foarte mulţi farmacişti de top recomandă Sendo drept singurul tensiometru electronic, de a cărui exactitate sunt convinşi pe deplin"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu