miercuri, 9 decembrie 2015

Oferte turistice la sfarsitul anului 2015

Unii probabil vor spune ca este deja tarziu pentru a mai cauta oferte turistice pentru sfarsitul anului 2015. Altii sustin ca intotdeauna in turism se gasesc oferte bune. Trebuie doar sa le cauti cu atentie si sa profiti de ele atunci cand le gasesti. De exemplu, daca iti trece prin cap sa alegi un city break Paris, cu siguranta pe site-ul scotianul.ro gasesti ceea ce te intereseaza la preturi bune si cu diverse alte oferte incluse in pachet. De fapt, daca ma uit bine pe acel site, cred ca pot gasi un city break pentru orice oras european. Important este doar faptul ca oamenilor le place sa calatoreasca, sa vada lumea, sa se bucure de frumusetea ei, sa descopere locuri noi, sa afle despre obiceiurile si traditiile altor popoare, sa se relaxeze departe de casa, de ceea ce vad in fiecare zi vreme de un an, pana la urmatorul concediu. Din acest motiv spun ca puteti gasi oferte de turism in tot timpul anului, chiar si in ultimele zile ale lui 2015, daca atunci va decideti sa faceti pasul si sa alegeti altceva pentru intampinarea anului nou. 


Daca as avea destula putere, as face ca fiecare om din Romania sa poata avea parte, macar o data in viata, de un city break intr-un oras ales de el. In copilarie imi doream mult sa vad Franta si in special orasul Paris, un oras minunat indiferent de anotimp, de minut al zilei, de orice. Inca nu mi s-a implinit visul, asa cum probabil multora dintre romani nu li s-au implinit visurile. dar avem datoria sa speram si sa luptam pentru a face ca intr-o zi sa se intample. Poate nu astazi, poate nu maine, poate nu in 2015, poate nici macar in 2020. Dar intr-o zi se va intampla. Eu nu am timp anul acesta sa merg nicaieri, asa ca sarbatorile de iarna ma vor gasi acasa. Insa pentru cei care au timp recomand o plimbare intai pe site-ul scotianul.ro, apoi oriunde vor alege ei sa mearga pentru a se relaxa, a se distra si a intampina noul an. Pana la urma, putem face tursim oricand ne dorim, oricum ne dorim. Dar de ce sa nu alegem ofertele bune si plimbarile in cunostinta de cauza? Dupa ce veti vedea cat de mari sunt reducerile la city break (indiferent ca alegeti un city break pentru un concediu de neuitat la Roma, Londra, Barcelona, Paris, Praga, istanbul, etc.), cu siguranta nu veti ramane acasa de sarbatori. 

Iata si niste informatii pentru cei care vor alege un city break la Paris:

"HOTEL IBIS STYLES PARIS MASSENA OLYMPIADES 3* 

Hotelul Paris Massena Olympiades este situat în arondismentul 13, între Biblioteca Naţională a Franţei şi cartierul asiatic din Paris. Se află la 650 de metri de staţia de metrou Olympiades şi la 13 km de Aeroportul Orly.
Camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Paris Massena Olympiades sunt decorate în culori calde neutre. Toate camerele includ TV prin satelit şi baie privată cu uscător de păr.
Hotelul Paris Massena Olympiades serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot beneficia şi de un meniu fix la cină, care include o varietate de paste şi sosuri proaspete. Este disponibilă şi o selecţie de deserturi.
Cu metroul local (liniile 7 şi 14), oaspeţii pot ajunge în centrul Parisului în mai puţin de 20 de minute. Hotelul este la 500 de metri de staţia de metrou Porte d'Ivry.
13. Place d'Italie - Gare d'Austerlitz este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, muzee și cultură."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu