sâmbătă, 24 mai 2014

Apartamente in Iasi

Unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei, Iasi, se poate lauda cu o multime de apartamente noi, in zone rezidentiale, tot mai cautate de catre oamenii care vor sa aiba o casa eleganta, calda, primitoare, intr-un loc linistit, departe de aglomeratie, de marlanie, de mizerie. Tocmai din aceste motive, site-ul Pentaiasi.ro scoate la lumina apartamente noi, la standarde moderne, avand preturi absolut imbatabile pe piata imobiliara din Iasi.

Vazand imaginile ansamblurilor de locuinte de pe site, aproape ca mi-a venit chef sa ma mut in iasi, pentru a beneficia de ceea ce vor beneficia iesenii isteti, care vor alege sa isi cumpere un apartament in complexul rezidential Penta Rezidential, ce ofera una, 2 sau 3 camere, avand apartamente concepute in asa fel incat fiecare centimetru sa fie eficientizat la maxim, fara a renunta totusi la confortul dupa care alearga omul modern. 

Daca luam in calcul si faptul ca aceste apartamente au fost ridicate intr-un cadru natural de o rara frumusete, ca terasele apartamentelor au vedere spre padure, ne dam seama de ce este bataie pe ele, de ce iesenii se inghesuie sa le cumpere, pentru a imbina in viata casnica confortul amenajarilor moderne cu pitorescul naturii ce se deschide sub ochii oricui ar dori sa se bucure de peisaje in fiecare zi. 

Daca locuiti in Iasi sau daca aveti de gand sa va mutati in acest oras cu un trecut istoric demn de luat in seama, cu atatea posibilitati deschise spre viitor, sfatul meu este sa va aruncati un ochi atent pe apartamente noi de vanzare Iasi, caci preturile sunt foarte bune, iar un apartament nu il cumparam pentru o zi sau un an, ci pentru intreaga viata, bachiar il achizitionam cu gandul la copii si la nepoti, caci lor le va ramane dupa ce nu vom mai fi. De ce sa luam un apartament deja vechi, poate cu o arhitectura care nu ne este pe plac, cand ne putem alege exact ceea ce ne place, ne reprezinta si ne ofera ceea ce am visat?

Priviti acest apartament cu doua camere din Iasi, observati cat de bine a fost gandit pentru a eficientiza spatiul de locuit si spuneti daca nu v-ati dori sa locuiti in el, mai ales daca ati avea pe terasa vedere spre padurea acum verde?

apartamente prima casa iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu