miercuri, 28 mai 2014

Program pentru facturare

Dupa ce tara a scapat de regimul comunist, cand tuturor a inceput sa ne fie permis orice, multi s-au grabit sa plece peste hotare, sa vada lumea si sa stranga banii la care pana atunci nici nu indraznisera sa viseze. Unii s-au intors dupa cativa ani, chemati inapoi de dorul de tara, de familie, de casa, dar si din dorinta de a fi proprii stapani. Si-au deschis firme cu banii
pe care apucasera sa ii stranga.

Unele firme au mers bine, altele mai putin, in functie de domeniul ales, de priceperea intreprinzatorului, de foarte multi alti factori. Sa iti deschizi o firma nu este chiar atat de greu, mai ales daca dispui de bani si de rabdare. Pentru a usura munca omului care nu are nici timp, nici destule cunostinte juridice, au aparut firme si persoane fizice care, contra unei sume nu foarte mari, infiinteaza firme, alearga in locul intreprinzatorului pe la Registrul comertului, pe la notariat, pe la toate institutiile statului.

Daca omul are toate actele pregatite, daca dispune de bani suficienti, daca a gasit deja un domeniu si un nume pentru firma, daca stie exact ce doreste, inregistrarea si recunoasterea de catre stat a firmei pot fi gata in doar cateva zile. Pana aici totul este simplu pentru oricine, chiar daca nu se pricepe, caci pot face altii treaba. Dupa ce firma este gata, pentru unii incep sa apara problemele, caci nu toti se pricep la intocmit de acte, la pregatit facturi sau la contabilitate.

Tocmai pentru aceasta categorie de intreprinzatori, au aparut programele de facturare personalizate, care usureaza munca si care se gasesc in diverse forme, in functie de necesitatile firmei. Cel care si-a deschis o afacere, nu are de facut altceva, decat sa isi descarce un program de facturare gratuit, care au un aspect profesional, sunt simple si usor de folosit. Pana si datele clientilor si produsele specificate pe facturi pot fi salvate, pentru ca data viitoare intreprinzatorul sa nu mai piarda timp incarcandu-le.


Pentru mai multe detalii despre programul de facturare, puteti citi acest articol. http://vienela.blogspot.com/2014/03/facturi-facturi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu