luni, 19 mai 2014

Daca doriti cazare in Mamaia

Daca doriti cazare in Mamaia, ar fi bine sa va aruncati un ochi pe site-ul BookingExpert, caci acolo abunda ofertele, poate si pentru ca Mamaia ramane o perla a litoralului romanesc, indiferent daca alegi sa mergi la mare alaturi de familie sau de unul singur. Greul incepe abia atunci cand trebuie sa te decizi, caci fiecare hotel are un as in maneca,
un as cu care sa te atraga. Nu este deloc usor sa alegi din multitudinea de oferte ieftine.

Sincera sa fiu, mi-as dori ca fiecare vara sa o petrec pe litoral, incepand cu 1 iunie si terminand cu ultima zi calduroasa din an, ultima in care se poate sta la plaja pe nisipul cald. Daca as putea, as lua statiunile la rand, in fiecare dintre ele m-am caza pentru cateva nopti, caci fiecare dintre ele ofera cate ceva atragator. Cum timpul de care dispun nu imi permite acest lux, prefer ca zilele de concediu sa mi le petrec la Mamaia, unde nisipul este atat de fin, apa marii atat de calda, sursele de distractie inepuizabile, iar hotelurile atat de primitoare. 

Legat de hotelurile din Mamaia, vreau sa va spun ca unul dintre cele mai frumoase, mai renumite si mai convenabil ca pret este Hotel Corabia Piratilor, despre care cred ca au auzit, macar o data, toti romanii. Hotelul se afla la doar 250 m de malul marii, apartamentele au structura duplex si dispun de terasa proprie, ba chiar ofera si posibilitati de cazare pentru animalele de companie, contra unei mici taxe. Doar cei care nu au animale de companie nu stiu cat de greu este sa pleci in vacanta fara cainele ce face parte din familie, nu-i asa?

Hotelul dispune de internet wireless, spatiu de joaca pentru copii, foisor, parcare, piscina, camere cu balcon, frigider in camera, si in general cam tot ce si-ar putea dori un turist in materie de cazare. 

Daca va doriti cazare la un hotel de 4 stele din Mamaia, v-as recomanda Hotel Arcadia, situat in zona Mamaia Nord, intr-un cadru de o frumusete rara, departe de aglomeratie. Complexul hotelier Arcadia dispune de sala de conferinta, bar, restaurant, plaja privata, camere modern amenajate. Pe plaja privata, turistii au umbrele, dusuri, grupuri sanitare, sezlonguri, locuri de joaca pentru copii. 

Mai este nevoie sa specific ca Mamaia este una dintre cele mai frumoase statiuni si ca trebuie, macar o data in viata, sa petrecem o vacanta in perla litoralului romanesc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu