joi, 29 mai 2014

Sisteme de ridicare

In sectorul maritim, al constructiilor civile sau industriale, toata lumea stie ca nu e loc de greseli, ca cea mai mica greseala poate face diferenta intre viata si moarte pentru multi alti oameni. Aici, totul trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa prezinte siguranta, sa fie certificat, pentru ca treburile sa decurga asa cum ar fi normal. Sistemele de ridicare, fara de care aceste domenii nu ar putea exista, ideal ar fi sa aiba toate agrementele si certificatele necesare,
dar mai ales sa fie prin insasi natura lor inalt calitative, pentru a nu exista nici un fel de probleme.

Pentru cei care nu stiu, vreau sa specific faptul ca sistemele de ridicare sunt palanele manuale, electrice si pneumatice, chingile textile si accesoriile pentru ele, cablurile de tractiune si toate accesoriile necesare acestor produse, lanturi, snururi, franghii, parame, clesti pentru manipulat tabla, teava, butoaie, cale ferata, grinzi de ridicare si macarale (portal, pivotante, girafa, poduri rulante), transpaleti si carucioare de sarcina, cricuri, magneti si cantare digitale, winch-uri, tirfoare si scripeti.

Multe dintre aceste cuvinte le-am intalnit doar in carti, insa le inteleg perfect importanta, le inteleg rostul si ii apreciez pe cei care lucreaza cu ele, caci ei merita intreg respectul nostru, al tuturor. Ideea acestui articol mi-a venit in clipa in care, terminand de citit o carte despre domeniul naval, am avut curiozitatea de a cauta pe internet imagini cu parame, caci eram tare curioasa cum stau treburile astazi, la atata timp de la scrierea acelei carti.

Snururi, franghii si parame tip PRO-S


Am intrat pe un site ce comercializeaza parame, dar si toate cele de mai sus, am inteles cat de important este ca produsele sa fie de cea mai buna calitate si m-am decis sa le transmit si altora aceste idei, pentru ca totul in sectorul maritim, al constructiilor civile si industriale sa se desfasoare normal, fara surprize neplacute. Doar despre scripeti imi amintesc bine de la scoala, si inca as putea spune cateva cuvinte despre rostul lor, despre felul in care functioneaza, despre cum au aparut. Mai multe informatii despre echipamentele industriale gasiti in acest articol http://vienela.blogspot.com/2014/04/echipamente-industriale.html

Oameni buni, cand comandati asemenea produse, nu va uitati nici macar o clipa la bani, ci alegeti calitatea, legalitatea, siguranta, ceea ce conteaza cu adevarat. ”Viata este mai importanta decat pretul!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu