luni, 19 mai 2014

Bratari neconventionale

Multi oameni se intreaba uneori ce ar putea face din dozele de suc sau chiar de bere, dupa ce le golesc. Unii le transforma in mici ghivece, altii le taie si le transforma in flori din care stralucesc becuri. Unii fac din ele diversi robotei, altii s-au gandit sa le transforme in bratari handmade neconventionale.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca teribilismul caracteristic tinerilor ar putea transforma aceasta ultima idee intr-o noua moda, moda bratarilor facute din doze de suc.



Nu ma pricep la partea tehnica, nu stiu cum anume a fost indoita tabla, pentru a elimina riscul ranirii pielii, insa imi place rezultatul final. Tin minte ca acum cativa ani era la moda in Italia colectionarea cheitelor de la doze, insirarea lor pe un lantic oarecare si agatarea lantului la cureaua pantalonilor. Uimirea mea nu a cunoscut margini atunci cand am vazut cum carau bietii copii cate un kilogram de cheite ce le tragea pantalonii in jos. Nu cumva asa s-a ajuns la pantalonii cu talie joasa sau la cei cu turul undeva la genunchi? :)

Voi ce credeti, le-ar placea adolescentilor sa poarte bratarile acestea neconventionale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu