marți, 27 mai 2014

Invitatii de nunta deosebite

Va veti casatori in vara viitoare, insa pregatirile le-ati inceput inca de pe acum, caci banii sunt greu de tinut, cand in jur apar atatea tentatii, iar unele lucruri chiar nu pot fi lasate pe ultima clipa. De exemplu, oriunde in aceasta tara, daca vrei sa iti faci nunta la un salon elegant,
sa poti invita toti prietenii, toate neamurile si toti colegii, e musai sa iti faci rezervare si sa platesti un avans cu cel putin un an inainte de marele eveniment, altfel risti sa nu mai gasesti locuri nici macar sub un cort. 

Sfatul meu este sa va pregatiti cat mai multe din timp, caci nu se stie niciodata ce anume se va mai scumpi pana anul viitor, ce anume v-a placut si anul viitor nu va mai exista. Chiar si invitatiile de nunta, dupa ce ati studiat cat mai multe oferte, dupa ce v-ati sfatuit indelung, e bine sa le comandati din timp, pentru ca ofertele apar si dispar, sau riscati chiar sa le primiti voi de la vreo pereche prietena, daca face nunta inaintea voastra. 

Imaginatia omului nu are limite nici macar atunci cand vine vorba despre invitatiile de nunta. O firma care se respecta va crea invitatii de nunta (si de botez) atat pentru omul ce isi numara fiecare leu, cat si invitatii de lux, lucrate cu o grija deosebita, pentru cei care nu se uita la bani atunci cand faima le este in joc. Trebuie doar sa va hotarati ce fel de invitatii de nunta doriti, in ce buget va puteti incadra, apoi sa dati comanda si sa va bucurati de ele.

Ca sa va faceti o idee despre ce inteleg eu prin invitatii de nunta deosebite, lucrate cu pasiune, imaginatie si talent, va voi arata una dintre ele si chiar va voi ruga sa va dati cu parerea, sa imi spuneti, intr-un comentariu, cum vi se par, daca le lipseste ceva sau daca au ceva in plus. Sunt convinsa ca specialistii vor tine cont de parerile voastre, caci cei ca mine si ca voi le sunt clienti, iar gusturile clientului nu se discuta. 

Invitatii nunta Deluxe cards

Daca doriti sa aflati mai multe despre invitatiile de nunta si despre felul in care le percepeam cand eram copil, va poftesc sa cititi acest articol. http://vienela.blogspot.com/2014/03/cele-mai-frumoase-invitatii-de-nunta.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu