miercuri, 28 mai 2014

Limuzine de epoca

Exista pe pamant lucruri ce vin dintr-un trecut mai mult sau mai putin indepartat de momentul actual si care, cu cat trece timpul, cu atat devin mai valoroase, mai apreciate de catre cunoscatori (si nu numai). Printre aceste lucruri, un loc aparte il au limuzinele de epoca, masini pe care ochiul uman le admira incantat si la care cu totii visam, fie ca suntem pasionati de trecut si de calitatea cu care odinioara se lucra orice obiect, fie ca doar simtul estetic
ne sopteste ca avem in fata noastra un obiect cu o valoare aproape inestimabila. 

Limuzinedeepoca.ro, site-ul unde am descoperit masini de o frumusete rara, ofera ochiului uman incantarea de a fi vazut adevarate opere de arta, trezeste in fiecare om dorinta de a atinge cu respect si admiratie aceste masini. Va spun sincer ca nu sunt, dupa cum unii dintre cititorii mei stiu deja, mare cunoscator sau pasionat de masini, fie ele si limuzine, dar limuzina Vanden Plas Princess m-a facut sa visez cu ochii deschisi, sa imi doresc sa admir de aproape perfectiunea intruchipata in aceasta bijuterie.

Limuzine de epoca


Cum, cum ai putea trece nepasator pe langa o limuzina de epoca? Forma deosebita, grija pentru fiecare detaliu, intoarcere in timp, dorinta de a impresiona, toate astea te fac sa iti doresti o colaborare cu cei care detin aceste bijuterii auto. Nici macar nu este prea greu sa iti implinesti visul, pentru ca exista si posibilitatea de a atinge aievea o limuzina de epoca, de a te plimba in aceasta caleasca motorizata, de a ramane cu o amintire pretioasa.

Ce servicii ofera limuzinedeepoca.ro? Pun aceste comori la dispozitia celor care au diverse evenimente speciale, celor care doar vor sa se pozeze sau sa se filmeze langa o limuzina Vanden Plas Princess, pentru diverse campanii sau promotii publicitare, pentru productii de televiziune sau film, parade si raliuri organizate de cluburile de profil retro sau orice altceva v-ar putea trece prin cap si ar fi compatibil cu politica firmei.

Din pacate, eu am aflat prea tarziu ca la doi pasi de Ploiesti, in luna aprilie, participantii la expozitiile din Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Targoviste etc s-au putut deplasa la Urlati unde a avut loc, sub  titulatura  "RETROMOBIL pe drumul vinului", un garden party la Conacul dintre vii, caci tare mult mi-ar fi placut sa iau parte la asa ceva. Consider ca un asemenea eveniment, atunci cand are loc, chiar nu trebuie ratat, asa ca voi fi cu ochii pe Limuzinedeepoca.ro, pentru a stii exact cand va avea loc urmatoarea Parada Retro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu